torstai 30. maaliskuuta 2017

WATERBLUE

Nämä kevään Gugguun vaaleat värit on tosi ihania! Meillä on aiemmin ollut Gugguulta vain collegevaatteita sekä puuvillapipoja. Näitä trikoovaatteita olen monesti katsellut, mutta mitoitus on ollut niin suuri arvoitus että on sitten jäänyt ostamatta. Usein myös suosikkivärit on loppuneet ennen kuin olen niitä ostoskoriin ehtinyt klikata. Tänä keväänä ajattelin uskaltautua jotain hankkimaan ja tulihan niitä loppuneita kokoja vihdoin ja viimein Gugguun verkkokauppaan, josta ehdin omani nappaamaan.


Tilasin ensialkuun vain tämän yhden t-paidan. Tämä waterblue on värinä aivan ihana! Todella vaikea saada oikeassa sävyssä kuvaan, mutta on kivan kirkas piristämään esim. juurikin tummaa farkkua! Näyttää varmasti tosi hyvältä kesäauringossa :)!

Tsekkasin mittataulukon ja päädyin kokoon 110cm. Paita tuli tosi nopeasti perille, mutta näytti kyllä ihan hurjan pienelle! Tämä on aavistuksen lyhyempi kuin mittataulukko antoi ymmärtää, mutta nämä on käsittääkseni tarkoitettukin erittäin lyhyiksi ja slimmeiksi. Tykkään kuitenkin, että paidalla on hieman pituutta, joten mielestäni tämä on oikein hyvä koko. Olisi voinut ottaa jopa kokoa isommankin, ilman että paita näyttäisi jättisuurelle, mutta en jaksanut enää alkaa vaihtamaan. Pituuden perusteella olisin tilannut koon 104.


Ainakin tällä hetkellä olen tosi tyytyväinen ostokseeni ja niin on paidan käyttäjäkin :)! Trikoo on jämäkkää, mutta joustavaa. Jostain syystä kuvittelin sen paljon ohkaisemmaksi. Näitä voisi hankkia lisääkin!


Millaisia värejä teille on hankittu tämän kevään Gugguun mallistosta? Minkä pituiselle hankitte mitäkin kokoa trikoopaidoista? Mielestäni ne collegevaatteet vastaavat tosi hyvin kokoaan ja ovat jopa reiluja.

4 kommenttia:

  1. Trikoopaidoista, collegetakeista ja jumpsuiteista meillä on ollut yleensä käytössä kokoa isommat kuin muut käytettävissä olevat vaatteet. (109 cm pitkälle menee vielä 110 t-paita ja hihaton, mutta sopivammat on jo 116 kokoiset, 110 jumppis ja collegetakki on jo liian napakka) 110 koko oli siis paras, kun muuten käytettiin pääsääntöisesti kokoa 104. Housuista taas menee sama koko kuin on muutenkin käytössä, niin trikoista kuin collegeistakin. Meillä kyllä muutenkin joudutaan yläosissa siirtymään seuraavaan kokoon ennen alaosia eli pitkä selkäinen ja pitkäkäsinen kaveri kyseessä:) terv. Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tämä kuvan malli käyttää myös yläosissa aiemmin isompaa kokoa. Pitkät kädet ja leveähköt hartiat, vaikka kuvassa sirolle näyttääkin :)
      Me sovitettiin 110 hupparia, ja oli minusta aika pitkä - selkeesti pepun alle. Laitoin sit palautukseen, kun tuntui hassun malliselta. Olis ollut varmaan sit se kokoa pienempi parempi, mutta toisaalta heti pieni.

      Tahtoisin hankkia tälle ipanalle housuja Gugguulta, mutta vaikka isommalla on niitä collegebaggyja ollut, niin en yhtään tiedä minkä koon nuoremmalle valitsen :D Oon ihan hukassa kokojen 98-110 välillä :D Kai se on sit se siltä väliltä ;)

      Poista
  2. Tuo on kyllä ihana väri♥ Meille ei ole vielä kotiutunut kevään mallistosta mitään ja muutenkin lasten vaatetilanne on päässyt kasvupyrähdysten myötä repsahtamaan. Pitäisi vihdoin ottaa itseään niskasta kiinni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi nätti :) Tykkään kovasti!
      Mä oon nyt yrittänyt hankkia kaikkea kivannäköistä tarpeellista, kun viime keväänä/kesänä hankitut alkaa olla pieniä. Täytyy vaan välillä päästä vanhoista eroon, ettei kaikkea uutta pysty kerralla :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)