lauantai 27. elokuuta 2016

REIMA AW16/17

Aloitetaan talven toppavaatteiden kurkkaaminen Reiman mallistosta action kuvien merkeissä. Reiman mallisto on tuttuun tapaan iloisen värikäs, mutta myös maanläheisen hillitymmän tyylin etsijöille löytyy jotain. Monipuolinen mallisto, mutta... mitä Reima, mitä?! Mietin kuvia ladatessani, että latasinko vahingossa vanhaa mallistoa. Tarkistin pariin otteeseen ja ei, ihan uutuuksia nämä ovat. Mutta kurkataanpa miltä näyttää. Olenko ainoa, joka jäi näihin fiiliksiin..?


Retro malliston kauniita värejä. Värien selkeydestä annan plussaa!


Retroa välikauteen.


Okran keltaista. Tämä väri sopii ihanasti syksyyn, mutta tuntuu jo niin last seasonilta. Liian monena vuonna vaatemallistot ovat pursunneet tätä sävyä, niin että meillä tämä ainakin on jo nähty.


Tässä on kivasti yhdistelty kokonaisuus, mutta haalari kaipaisi vielä "sitä jotain". Pipo on tsekkaamisen arvoinen!


Tämä setti on ihana ja sävy kaunis. Tytölle voisin ostaa tälläisen. Mutta tämän tyylistäkin Reimaa muistan mallistoissa olleen, tosin siitä on jo pian 10 vuotta aikaa.


Lisää pilkkuja. Hillityn kaunista!


Kaunis väriyhdistelmä ja asu, mutta hyvin samantyyppinen aiempien kausien kuosien kanssa. Saman tyyliset lilat asusteet meillä löytyy välikausiversiona puolen vuosikymmenen takaa.



Karhuja. Näitä en muista nähneeni. Ihan hauska kuosi pienille.


Hillitympiä sävyjä kukkakuosissa.


Mutta tämä.... Reimalla tai Lassiella on tätä kuosia ollut! Samoin hyvin samantyylinen kuosi oli Ticketillä joskus 2010-luvun taitteessa. Jättää kyllä täysin kylmäksi, ei säväytä enää yhtään.



Samaa kuosia eri väreissä. Tulevan talven asusteet on tosi kivoja ja niitä on kyllä helppo yhdistellä ties mihin!


Myös tämä kuosi tuntuu siltä, että on nähty jo. Ihan ookoo joo, mutta jotain uutta?




Värikästä. Hyvin Reimaksi tunnistettavaa. Ihan perus kivaa settiä.






Samantyyppistä kuin aiempinakin vuosina. Pirteitä värejä lasketteluvaatteissa.


Tässä muutamia vaatteita Reiman uudesta ReimaGO mallistosta. Vaatteissa on paikka aktiivisuussensorille.

Suora lainaus Reiman sivuilta: "ReimaGO® on täysin uudenlainen tapa lisätä lapsen liikkumisen iloa. ReimaGO® -sovelluksessa sinä ja lapsesi näette yhdessä liikunnasta saadun, ReimaGO® -sensoriin kertyneen energian, ja lapsi voi käyttää sitä hauskalla tavalla. ReimaGO® on kehitetty yhteistyössä Suunnon kanssa. ReimaGO®-applikaatio on ladattavissa App Storesta 1.9. alkaen."

Mitä tuumaatte tälläisestä sensorista, onko hyvä juttu vai turhake?



Aika perus Reimaa tässäkin yllä. Takuulla ajatonta.





Parkatakkeja pirteissä väreissä.



Hempeää, kiiltävää, pörröistä, pehmeää... Aika suloisia nämä tyttöjen takit!




Syksyisiä sävyjä. Tämän tyylistä värimaailmaa oli myös 90-luvun loppupuolella. Nimimerkillä taisinkohan omistaa... :D



Perheen pienimmille löytyy kauniita vaatteita lämmikkeeksi. Nämä on mukavan ajattomia, hieman tulee menneiden vuosikymmenten fiilis, mutta ihan hyvällä tavalla.

Täytyy sanoa, että tällä kertaa Reiman mallisto ei yllättänyt ja odotukset olivat korkeammalla. Mietin vieläkin, onko suunnittelijoilla ollut kiire vai onko nämä tietyt kuosit ja värit niin toivottuja, että ne haluttiin julkaista uudelleen. Vai menikö luonnokset sekaisin? :D

Kyllä näistä meillekin mieleiset löydän, muttei mitään "ah ihan pakko saada, ihana" fiiliksiä tullut.

Reimaa myy Suomessa Reimashopin lisäksi mm. Lasten Taikamaa, Ratkiriemu ja Punavuoren peikko sekä lukuisat muut jälleenmyyjät. Ainakin edellä mainituissa putiikeissa uutta mallistoa on jo myytävänä! Lähimmän myymälän ja jälleenmyyjän voit katsoa myös täältä.

Mitä te pidätte?

Kuvat: Reima

15 kommenttia:

  1. Tuollainen keltainen parkatakki ois kuopukselle aika unelma, mutta aika lailla samoilla fiiliksillä olin kun mallistoa ensikertaa näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kivan pirteä! :) meillä mahtuu toivottavasti vielä viime talvinen keltainen :)

      Jep, mä ihmettelin eniten noit viivakuvioituja, pakko kohta kaivaa ne vanhat kuvat esiin :D

      Poista
  2. No joo, ei mitään kovin innostavaa. Yleensä päädyn ostamaan Reimalta yksivärisiä tuotteita. Kovasti haluaisin, että tekisivät haalarin sellaisesta kirkkaasta perussinisestä. Usein kun sininen on joko tumma tai turkoosiin vivahtava, niin sellainen puhdas sininen olisi kivaa vaihtelua. Se "punajuuri"-sävy on kaunis, sitä voisin mielelläni hankkia tytölleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sellainen ns. Sähkönsininen olis aika upee :)! Yksivärinen on helppo ja ajaton :)!

      Toi purppura/lila on kyllä kaunis :)

      Poista
  3. Tuttua ja turvallista Reimaa ilman suurempia ylläreitä. Meitä ilahdutti violetin väriyhdistelmät ja itseasiassa tilaukseen lähtikin taas softshellhousua ja sen semmoista -violettina tietysti. Tosin taas kerran ihmettelin, etteivät olleet edelleenkään saaneet ko. housuihin vyötärön säätömahdollisuutta. Ehdin jo unohtaa, että keväällä hankitut housut eivät meinanneet pysyä jalassa.

    Tyttöjen pitkä untsikka näyttää ihan huippukivalta ja pahoin pelkään, että se täytyy talvella hommata, jos löytyy edes pientä alea. Reiman talvikengät ovat myös harkinnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietinki et teille vois tulla tota violettia. Noi on tosi kauniita sävyjä mutta pojalle en osaa ajatella kuin asusteina. Tollaset rukkaset meillä pienemmällä onkin, siis kirkkaan violetit :)

      Meillä ri niitä softshellhousuja ole, mut olis kyllä kätevät! :)

      Poista
  4. Ei säväyttänyt mallisto täälläkään, onneksi mahtuu vielä hyvin viimevuotinen musta Kiddohaalari (sitä jos piristäisi uusilla asusteilla) ja vihreä Molokids. Harmaa parkamallin takki viime talvelta on huolestuttavan sopiva tässä vaiheessa ja luulen, että uusi takki tarvitaan. Ainut kelpuutettava olisi tuo keltainen (toissatalvena jo tosin vastaavanlainen oli). Kovasti toivon, että esim. MiniRodinilta tulisi takiksi joku kiva kuosi, niillä kun ainakin on kiva parkamalli. Vinkkejä kivoista parkatakeista otetaan vastaan muiltakin merkeiltä, jos jollain kokemusta löytyy. Terv. Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin muuten oliko keltainen silloin! Me saadaan isommalla vihdoin käyttöön rodinin beige pilkkutakki 😍 se on ihana! Oon vähän harmitellut kun en sitä tai viime talven spot treeniä pienemmälle ostanut. Aika kiva mallisto on rodinilta tulossa nytkin :) laittelen kuvia lähipäivinä ja toivon ettei mua kivitetä :D👍

      Molon parker on kans huippu, värejä en tosin vielä tiedä :)

      Poista
  5. Aika perus reimaa! :) Tuo ReimaGo applikaatio on aika jännä juttu - ei siis mikään pakollinen, mutta kiva että ovat yrittäneet tehdä jotain uutta! ja minun mielestä tuo tummansininen pilkullinen takki on hieno!

    VastaaPoista
  6. Liikaa kuvioita jotenkin sekametelisoppaa"ja värit jotenkin tunkkaisia"tähdet ja sotkuviivat"on niin nähtyjä jo.olenkin siirtynyt käyttämään melkein popin ulkovaatteita.reimalla on hyvät ja kivat asusteet😊hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on vähän liian "tuttu" mallisto, vaikka kivojakin tärppejä löytyi :) Po.pilla on kyllä kivoja löytynyt aina! :)

      Poista
  7. Onko popin kuvat myös tulossa pian?

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :)