keskiviikko 4. toukokuuta 2016

BLOGI 6 VUOTTA! + HUIKEA LUKIJATARJOUS!

Ihana ilma! Kuinkas monella on huomenna vapaapäivä? Toivottavasti päästään nauttimaan huomennakin kauniista ja lämpimästä säästä! Tiedättekös, kuin huomaamatta päivät ovat vierineet eteenpäin ja blogin synttäritkin ovat ehtineet mennä! Huhtikuussa blogi täytti 6 vuotta! 

Juhlitaan blogin synttäreitä näin hieman jälkikäteen pienillä kivoilla jutuilla. Ensimmäisenä juhlahumuun liittyy TiiperoTaapero putiikki, joka tarjoaa huikeat lukijatarjoukset blogini lukijoille sunnuntaihin 8.5.2016 asti. TiiperoTaaperon valikoimasta löytyy paljon tarpeellista odottajille sekä vauvaperheille, mutta myös meille joilla raskaus ja vauvavuosi ei ole ajankohtainen. Kannattaa ehdottomasti kurkata mitä putiikista löytyy ja hyödyntää tarjoukset :)!








Valittavanasi on kolme eri tarjousta:

titti15 saat 15% alennuksen koko TiiperoTaaperon valikoimasta.
titti20 saat 20% alennuksen kaikista imetystuotteista (imetyskorut, -tyynyt jne)
titti30 saat 30% alennuksen kaikista vaatteista (vauvanvaatteet sekä loput alennetut äitiysvaatteet)

Koodit eivät toimi yhtäaikaa, mutta kukaan ei toki kiellä tekemästä useampaa tilausta (toki toimituskulut tulevat sitten useampaan kertaan, niitä ei voi yhdistää).

Olisi mukava kuulla teittekö löytöjä? Jos tässä kuuden vuoden aikana on joku kysymys herännyt siellä ruudun toisella puolella niin nyt saa myös kysyä! :)

8 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentista :)