perjantai 22. tammikuuta 2016

REIMA SS16 -MALLISTO YLLÄTTÄÄ UPEILLA VÄREILLÄ!

Pakkaset jatkuvat, mutta kevät on entistä enemmän mielessä. Kävin kurkkaamassa Reiman SS16 mallistoa jo ennen joulua, mutta ajattelin esitellä malliston vasta tämän vuoden puolella. Paljon tyylikästä vaatetta mallistosta löytyy! Tämä on todella onnistunut mallisto ja pidän tästä paljon enemmän kuin viime kevään mallistosta. 

Mallisto pitää sisällään aurinkoisia keväisiä värejä, vaaleanvihreää, keltaista, hempeää punaista ja sinistä sekä maanläheisyyttä. Todella laaja valikoima, jokaiselle jotain periaateella. Retron ystäviä on muistettu ja samoin kenkiä on herkullisen värinen valikoima! Yhteen asiaan kiinnitin huomiota tänä keväänä... muotiin on tulossa samat värit kuin noin 10 vuotta sitten!

Yritin kerätä teille mahdollisimman monipuolisen kuvan mallistosta, mutta suuresta kuvapläjäyksestä huolimatta tässä ei todellakaan ole kaikki! Kurkataanpas...




Ihanan keväisiä sävyjä!









Herkullisen värisiä softshelltakkeja! Huomatkaa näissä kaikissa "action"-kuvissa myös upeat asusteet ja kengät. Tässä kuvassa suosikiksi nousseita Wetter-kenkiä. Tykkään hurjasti tästä lookista, että nauhat on eri väriset. Tuo pirteän vaikutelman!



Näissä kahdessa kuvassa näkyy hieman myös Reiman SS16 kesävaatteita, pilkullisia pitkähihaisia ja kauniita raidallisia t-paitoja.

Isommille lapsille mallistosta löytyy hillitympää tyyliä. Tässä kaunis hillitty harmaa takki, jota piristää kivasti pinkit ja mustat yksityiskohdat. Helppo asustaa pirteäksi pinkillä tai hillitymmäksi mustalla!


Reimatec Wetter -kengät pienille sekä isoille (24-38), sekä kevään uutuus - Reimatec Patter -kengät pienemmille jaloille (27-kokoon asti).

Hauska liukuvärjätty takki!

Tämä setti on Reima Kiddo -mallistoa, kiva kuviollinen takki ja yksiväriset housut.


Tämä pienten haalari on ihan mielettömän kaunis, wau! Tykkään!


Samat herkulliset värit näkyvät niin isojen kuin pientenkin vaatteissa. Tässä kuvassa kevyt takki, sopii käytettäväksi kesälläkin!

 Tässä näkyy kaksi ihan mielettömän kaunista takkia! Tykkään! Pojan asu on todella raikas.



Pirteää kuviollista. Tyttöjen mallistossa kukat pitävät pintansa.

Kiddo Currant -haalarissa on kätevät henkselit. Jos tulee kuuma, voi haalarin läosan riisua pois! Pojalla yllään samaa kuosia, kuin aiemmin pienen tytön haalari. Takki on Reimatec Foamy, jota löytyy 80-98cm koossa.

Välikausitakki, sadetakki ja softshellhaalari. Näille on käyttöä viimeistään parin kuukauden päästä!




Pienten haalari on mallia Kupliva ja sopii mielestäni yhtä hyvin kummallekin sukupuolelle. Tytöllä yllään Reiman windfleecetakki Ajatus. Windfleecet ovat ehkä paras keksintö ikinä, joten todella hienoa, että näitä löytyy kauniissa väreissä myös Reiman mallistosta.



Retron ystäviäkään ei ole unohdettu. Veikkaan, että tämä keltainen on tämän kevään hittituote!

Näistä "In action" -kuvista sai varmasti parhaan käsityksen mallistosta, mutta tässä vielä muutamia kollaaseja tuotteista.

Pienille haalareita kivoilla kuoseilla. Hymyileviä örkkejä näyttäisi ainakin olevan toisessa kuosissa :) 

Tässä jo aiemmin nähtyä kuosia, sekä pienten rukkaset. Näitä rukkasia täytyy suositella! Ihan huiput! Todella helppo pukea ja näissä on sopivan lämmin vuori, jotta tarkenee jo kun rapakelit alkaa. Tälläiset on meidän Minillä mustana ja toivottavasti mahtuvat vielä suurimmassa koossa tämän tulevan kevään.


Isoille ja pienille. Kukkia ja kauniita kuoseja. Tykkään kaikkein eniten tuosta kuosista, missä näkyy kuvassa vain lahkeet. Söpö!


Tadaa! Tässä ehkä ihanin kuosi ikinä! Vesimelooneja!!! Wau! Kuosi on nimeltään Meloni ja vaatteet ovat Reimatec -mallistoa. Nämä tais juuri hurahtaa siihen "pakko saada" kategoriaan :) Haalaria löytyy myös sinisenä versiona. Muta huomaattekos nämä pipot? Muistaako kukaan tätä värimaailmaa noin kymmenen vuoden takaa? Tämä oli silloin ihana ja on myös nyt!

Nämä raidat näyttävät myös kivoille. Raitoja on saatavilla niin pienille kuin isoillekin tällä värityksellä!

 Lisää tyttöjen takkeja, samaa kuosia kuin aiemmin kurkatuissa haalareissa.

Tässä näkyykin tuo Meloni haalari. Action kuvissa nähty pirteä takki sekä hieman omenan raikasta värimaailmaa. Pienten setti ylhäällä vasemmalla.


Tässä tytöille todella kauniita takkeja. Kummasta pidätte enemmän, pinkistä vai hillitymmästä sudenkorennot takista?


Kevyitä takkeja. Nämä yksiväriset tulevat pussukassa, johon takki on helppo pakata. Kätevä varatakki kesällä, jos on epävakaata!



Lisää meloneja! Tämä on aivan upea kuosi! Erittäin onnistunut. Takkia on saatavilla omat mallit pienille sekä isoille. Löytyy myös sinisenä, mutta tämä väri on mielestäni herkullisempi. Minille tosin voisi sopia sininen ;)


Lisää softshelltakkeja, osa näistä jo aiemmin action kuvissa nähtyjä. Tyttöjen pitkä softshell on aika kiva! Kätevä isommalle koululaiselle, joka ei ulkohousuja välttämättä tykkää enää käyttää.


Hieman hillitympää värimaailmaa. Nämä ei henkilökohtaisesti kovin säväytä, mutta ovat kyllä ajattomia ja varmasti monen mieleen. Pirteitä näistä saa kirkkailla asusteilla, ellei halua pysyä maanläheisissä sävyissä.


Kuplia ja raitoja. Siniset ja musta raidat näyttää hauskoille!



Tässä näkyy paremmin Kiddo takkien malli, sekä väritys. Hauskana yksityiskohtana R heijastinvedin! Pilkulliset pipot ovat ihania, vai mitä sanotte? Näitä on saatavilla useissa eri väreissä.


Tässä ekassa kuvassa kurkattuja takkeja lähemmin, sekä keltainen Kiddo haalari. Pipo on ihana!


Löytyy mallistosta yksivärisiäkin, tai lähes yksivärisiä vaatteita. Tummansininen toimii aina!



Tässä värejä Retron ystäville. Mikä näistä on suosikkisi?

Vauvoille on tulossa myös kauniita pastellisia sävyjä, vaaleansinistä, vaaleanpunaista jne. Postauksessa olevat linkit johtavat Reimashopiin, sillä bongasin sieltä jo paljon tämän kevään tuotteita myynissä! Kannattaa kurkata ihan etusivun kautta ja klikata yläreunasta "uutuudet" -osiota.

Reimashopin ja Reiman myymälöiden lisäksi Reimaa myy Suomessa mm. Lasten Taikamaa ja Punavuoren Peikko sekä monet muut jälleenmyyjät. Jälleenmyyjä haku löytyy Reiman sivuilta täältä.

Mitäs pidätte mallistosta? Hot or Not? Tuleeko teille jotain?

Kuvat: Reima

16 kommenttia:

  1. Joitakin kivoja löytyy. Meidän neidin mieleen varmasti ois tuo pinkki korento-takki. Meillä ei pitäisi olla kovin isoa ostoslistaa kevääksi, pojille löytyy jemmoista kaikkea, mutta tytön vaatteet menee uusiksi. Reiman takeista tykkään tosi paljon ja reimalta tuleekin varmasti se tytön ulkoilutakki.

    Wetter kengät ostin syksyllä pojille. On tosi kivat kengät, mutta esikoisen kengät hajosi alle kuukaudessa. Niistä irtosi nuo "nauhan paikat" (mitä ne nyt onkaan nimeltään :D ). Tein reklamaation ja sain rahat takaisin. 5-vuotiaan kengät kesti paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo korento on kyllä kaunis :)! Meillä ei pojille oo hirveesti jemmoja. Housuja tarvitsee molemmat ja isommalla ei viime välikaudellakaan ollut käsineitä :D Asusteita vois varmaan vähän päivittää ja kenkiä ei oo kummallakaan :/

      Oi olipa harmi, mutta hyvä kun sait hyvityksen. Reimalla on aina reklamaatiot toiminut hyvin. Ja ainakin aikoinaan sain tiedon, että tuotteita parannetaan sen mukaan jos tulee reklamaatioita, että muutenhan vikoja ei tiedetä.

      Poista
  2. Voi kun pikkupoikien örkit löytyis isompienkin haalareista.

    VastaaPoista
  3. Joo eiköhän noista jotain saata meillekin kotiutua :D Korento-takki ois ihan neidin värissä, mutta eriasia on tykkääkö enään kuosista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sopii kyllä mun mielestä ihan isoillekin, toivotaan että kelpaa :)!

      Poista
  4. Sama pienten haalari kolahti tänne. Tuo pinkkisävyinen siis, joka on söpöllä tytöllä kuvassa. :)

    VastaaPoista
  5. Ihania <3 hot on mun mielestä :D epäilen että meille ei mitään näistä kotiudu mutta tykkään kyllä ihailla <3

    VastaaPoista
  6. Kivoja värejä! A:lla oli viime keväänä keltainen vk-takki ja se oli aivan ihana!

    VastaaPoista
  7. Nämä kuvat saavat oikein odottamaan jo kevättä ja yllätyksekseni osa oli jo myynnissä! Tulipa sitten tilattua kevätpuvut ja kengät. Ajoissa ainakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin :D joo shopissa oli hyvin jo myynnissä :) parempi ajoissa niin ei jää ilman ;)

      Poista
  8. Pöh noi Patter kenkien koot. Noita fiilistelin että ois lapselle (4v.) just hyvät...mutmut kun tytön kengän koko on nyt 29...Wetter ei kelpaa koska nauhat...

    Mut muuten kivalta näyttää monikin juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Mut wettereissä oli aiemmin ainakin joissakin joustonauhat, voi tehdä vaikka umpisolmun ettei tarvi avata! Toinen kätevä on laittaa sellaset klipsit millä narut vain vedetään kiinni :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)