lauantai 22. helmikuuta 2014

Polarn O. Pyretin raikas kevät!

Kurkitaanpas nämä kaikki kevään ulkovaatemallistot nyt peräkkäin läpi, skippaa siis jos kyllästyttää! Tämän kevään mallistot on varsin onnistuneita mielestäni lähestulkoon kaikkien valmistajien osalta. Jokaisessa mallistossa on jotain kivaa, värit ovat pääosin mukavan pirteitä ja jotain uusia yksityiskohtia ja malleja löytyy jokaiselta!

Polarn O. Pyretin kevät näyttää ihanan pirteältä ja skippasinkin heti ajatuksen syksyn välikausivaatteiden ale-hamstrauksesta. Nämä kevään vaatteet on niin ihanan raikkaita, ettei näitä taida pystyä vastustamaan!
Po.pilta löytyy tuttuun tapaan niin kuoritakkeja, housuja kuin haalareitakin sekä kerrospukeutumista ajatellen windfleecejä. Takkien mallit ovat uudistuneet kevään 2014 mallistoon hieman aiemmasta.



Kevään fleecetakit on isompien lasten malleissa saaneet kaaritaskut. Väreissä löytyy kauniin kirkkaat turkoosi, keltainen, pinkki sekä vihreä. Nämä on livenä nähtynä todella herkkuja! Vihreä väri ei tuotekuvassa saa oikeutta, mutta on todellisuudessa oikein herkullisen keväisen vihreä. Aluksi uudistuneiden taskujen malli osui silmiini ja uudistus hieman harmitti, mutta nyt nämä on alkanut näyttämään jo kivoille. Isommalle kaavailin keltaista koossa 110cm ja pienemmälle turkoosia koossa 80cm. Kahden pienimmän koon välillä eroa on lähinnä hihoissa, jotka voi kääntää ja 74cm oli nyt jo hihat käännettynä käyttökelpoinen pienimmälle. Uudet mallit tuntuivat mielestäni hieman taipuisammille kuin aiemmat.


Myös kuoritakit ovat saaneet hieman uutta ilmettä. Näiden värit oli myös todella kauniita livenä. Turkoosi takki houkuttaisi kovasti, mutta turkoosi väri sopii meillä ehkä himpun paremmin nuorimmaiselle. Saas nähdä tuleeko meille näistä mitään, kovasti kyllä houkuttaisi!



Rohkea valitsee kevään kuoritakiksi monivärisen, hieman ehkä kasari-tyylisen väripläjäyksen. Alkuun näiden takkien väritys sai puistatuksia aikaan, mutta näihinkin on jo silmä tottunut ja nämähän on oikein kivoja! Uutena mallina löytyy myös aina tyylikäs denim, joka sopii niin kaupungille kuin kuralätäköihin. Tämäkin takki on siis vedenpitävä kuoritakki, eipä ensimmäisenä ulkonäön perusteella uskoisi! Housuja löytyy mustana sekä pinkkinä, että turkoosina.


Tässä kuvassa on oikein kivasti yhdistelty kevään värejä. Eipä uskoisi, kuinka hyvin pinkki pukee myös poikaa. Uskaltaisitko ostaa pojalle pinkin takin?


Haalarien värimaailma on kaunis, mutta värivaihtoehtoja olisi mielestäni saanut olla useampia. Tytöille löytyy siis pinkkiä ja unisex värinen navy on haalareista tarjolla.

 
Myös tälläisiä tuulitakkeja/kevytvanutakkeja on mallistossa niin isoille kuin pienille.

Mitäs tykkäätte uudistuneista Po.pin vaatteista?

8 kommenttia:

  1. Ihania nuo kevätvaatteet. Mutta mun on iiiiiiiiihan pakko kysyä, toi bannerin kettuasu, mikä koko ja et vahingossa ois myymässä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on 104/110. Kyllä varmaan jossain vaiheessa myyn, mut mahtuu vielä niin hyvin etten ihan heti :)

      Poista
    2. Äääh, ihan liian iso olisi vielä muutaman vuoden. Ihana on :)

      Poista
    3. Arvelinkin suureksi teille, sillä on aika reilu meillekin. Ihana on kyllä ja ihanan pehmoinen :)

      Poista
  2. Mulla ei niin iskeny nuo, tykkään vanhemmista enempi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ne monivärivetskarit aiemmilta vuosilta on kyllä mun mieleen myös :)

      Poista
  3. Pipolla vois tulla uusia värejä, esim. Haalari on sama pinkki kuin meiltä juuri myyntiin lähtevä parin vuoden takainen. Ei siis samaa pinkkiä heti uudestaan. Windfleecet taas näytti hurjan leveiltä/lyhyiltä kuvissa, mut ehkä ei livenä olekaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olikin sellainen tunne, että noi haalarit on nähty jo aiemmin, en siis ollut väärässä :)
      WF-takit livenä nähneenä niin ainakin pienimmät koot mitä käsissä pyörittelin oli samaa mitoitusta kuin aiempien vuosien, kun mallailin ostanko syksyn mallistosta vai kevään :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)