tiistai 30. elokuuta 2016

IHANAT LITTLE LOVELY COMPANYN REPUT!

Ihastelin jo kesäkuussa näitä ihania Little Lovely Companyn reppuja ja muita sisustustuotteita, kun kirjoittelin niistä täällä. Kesäreppua en ehtinyt hommaamaan, mutta viime viikolla posti toi meille nämä yllätyksenä nämä suloiset reput Ratkiriemusta.


Isompi poika valitsi mustan itselleen ja Mini vei keltaisen käsistäni. Reput ovat juuri sopivan kokoisia tarhaan ja kerhoiluun sekä eskareille ja pienille koululaisille.


Tästä kuvasta voikin aika hyvin katsoa repun mittasuhteita, sillä Mini on noin metrin mittainen. En säätänyt repun olkaimia kuvausta varten, mutta hurjasti on säätövaraa. Saa tosi pienelle tukevasti, mutta näytti hihnoissa pituutta riittävän myös aikuiselle.


Repussa on tasku ulkopuolella ja sisäpuolla "takaseinässä" pieni vetoketjullinen tasku sekä muutama kankainen lokerikko. Ihan kätevältä vaikuttaa. 




Molemmissa repuissa on niin söpöt tuotelaput, ettei raaskittu ennen kuvausta irrottaa :D!


pipo // gugguu - takki // racoon outdoor (saatu) - housut // polarn o. pyret - kengät // superfit

Huomasitteko miten kivasti tämä keltainen reppu sopii tuon Gugguun pipon kanssa? Sävy on lähestulkoon sama, pipon sävy muistaakseni Lemon.

Nämä reput ja muut ihanat Little Lovely Companyn tuotteet löydät Ratkiriemusta täältä

Joko teillä on reput päivitetty tarhaa/kerhoja/kouluja varten? Millaisia reppuja teidän lapsilta löytyy ja millä perusteella olette ne valikoineet?

lauantai 27. elokuuta 2016

REIMA AW16/17

Aloitetaan talven toppavaatteiden kurkkaaminen Reiman mallistosta action kuvien merkeissä. Reiman mallisto on tuttuun tapaan iloisen värikäs, mutta myös maanläheisen hillitymmän tyylin etsijöille löytyy jotain. Monipuolinen mallisto, mutta... mitä Reima, mitä?! Mietin kuvia ladatessani, että latasinko vahingossa vanhaa mallistoa. Tarkistin pariin otteeseen ja ei, ihan uutuuksia nämä ovat. Mutta kurkataanpa miltä näyttää. Olenko ainoa, joka jäi näihin fiiliksiin..?


Retro malliston kauniita värejä. Värien selkeydestä annan plussaa!


Retroa välikauteen.


Okran keltaista. Tämä väri sopii ihanasti syksyyn, mutta tuntuu jo niin last seasonilta. Liian monena vuonna vaatemallistot ovat pursunneet tätä sävyä, niin että meillä tämä ainakin on jo nähty.


Tässä on kivasti yhdistelty kokonaisuus, mutta haalari kaipaisi vielä "sitä jotain". Pipo on tsekkaamisen arvoinen!


Tämä setti on ihana ja sävy kaunis. Tytölle voisin ostaa tälläisen. Mutta tämän tyylistäkin Reimaa muistan mallistoissa olleen, tosin siitä on jo pian 10 vuotta aikaa.


Lisää pilkkuja. Hillityn kaunista!


Kaunis väriyhdistelmä ja asu, mutta hyvin samantyyppinen aiempien kausien kuosien kanssa. Saman tyyliset lilat asusteet meillä löytyy välikausiversiona puolen vuosikymmenen takaa.



Karhuja. Näitä en muista nähneeni. Ihan hauska kuosi pienille.


Hillitympiä sävyjä kukkakuosissa.


Mutta tämä.... Reimalla tai Lassiella on tätä kuosia ollut! Samoin hyvin samantyylinen kuosi oli Ticketillä joskus 2010-luvun taitteessa. Jättää kyllä täysin kylmäksi, ei säväytä enää yhtään.



Samaa kuosia eri väreissä. Tulevan talven asusteet on tosi kivoja ja niitä on kyllä helppo yhdistellä ties mihin!


Myös tämä kuosi tuntuu siltä, että on nähty jo. Ihan ookoo joo, mutta jotain uutta?




Värikästä. Hyvin Reimaksi tunnistettavaa. Ihan perus kivaa settiä.






Samantyyppistä kuin aiempinakin vuosina. Pirteitä värejä lasketteluvaatteissa.


Tässä muutamia vaatteita Reiman uudesta ReimaGO mallistosta. Vaatteissa on paikka aktiivisuussensorille.

Suora lainaus Reiman sivuilta: "ReimaGO® on täysin uudenlainen tapa lisätä lapsen liikkumisen iloa. ReimaGO® -sovelluksessa sinä ja lapsesi näette yhdessä liikunnasta saadun, ReimaGO® -sensoriin kertyneen energian, ja lapsi voi käyttää sitä hauskalla tavalla. ReimaGO® on kehitetty yhteistyössä Suunnon kanssa. ReimaGO®-applikaatio on ladattavissa App Storesta 1.9. alkaen."

Mitä tuumaatte tälläisestä sensorista, onko hyvä juttu vai turhake?



Aika perus Reimaa tässäkin yllä. Takuulla ajatonta.





Parkatakkeja pirteissä väreissä.



Hempeää, kiiltävää, pörröistä, pehmeää... Aika suloisia nämä tyttöjen takit!




Syksyisiä sävyjä. Tämän tyylistä värimaailmaa oli myös 90-luvun loppupuolella. Nimimerkillä taisinkohan omistaa... :D



Perheen pienimmille löytyy kauniita vaatteita lämmikkeeksi. Nämä on mukavan ajattomia, hieman tulee menneiden vuosikymmenten fiilis, mutta ihan hyvällä tavalla.

Täytyy sanoa, että tällä kertaa Reiman mallisto ei yllättänyt ja odotukset olivat korkeammalla. Mietin vieläkin, onko suunnittelijoilla ollut kiire vai onko nämä tietyt kuosit ja värit niin toivottuja, että ne haluttiin julkaista uudelleen. Vai menikö luonnokset sekaisin? :D

Kyllä näistä meillekin mieleiset löydän, muttei mitään "ah ihan pakko saada, ihana" fiiliksiä tullut.

Reimaa myy Suomessa Reimashopin lisäksi mm. Lasten Taikamaa, Ratkiriemu ja Punavuoren peikko sekä lukuisat muut jälleenmyyjät. Ainakin edellä mainituissa putiikeissa uutta mallistoa on jo myytävänä! Lähimmän myymälän ja jälleenmyyjän voit katsoa myös täältä.

Mitä te pidätte?

Kuvat: Reima

perjantai 26. elokuuta 2016

PAPU AW16 DROP 1 - IHANAT UUTUUDET!

PAPUn ihanat syksyn uutuudet ovat nyt myynnissä! Tykästyin PAPUn vaatteisiin vasta tänä keväänä raikkaan kevät malliston myötä. Tänä syksynä vaatemallistot ovat monella merkillä olleet kaikkea muuta kuin tylsiä ja synkkiä, niin myös PAPUn droppi. Ihania värejä ja kuoseja juuri minun makuuni! Mallistosta löytyy vaatteita naisille ja lapsille. Kurkataanpa mitä tänään julkaistiin :)!




Nämä legginsit on tosi kivat! Tykkään pirteistä eri värisistä polvipaikoista, jotka tuovat ilmettä asuun.


Nämä kaikki syksyn polvipaikka leggarit näyttää tosi kivalle ja sopii niin tytöille, kuin pojillekin. Tietoisesti blogiini valitsin hieman enemmän poikamalleja, koska itsekin ensin mietin että onpas tyttömäiset värit (niin mitä?!?!). Näistä kuvista näkee, miten upeasti malliston vaatekappaleita yhdistelemällä saa upeita asukokonaisuuksia kummallekin sukupuolelle.


Tässä samat leggarit yhdistettynä kauniiseen vaaleaan tunikaan. Samalla kuosilla saatavilla mm. huppareita.



Burgundy on yksi omia lempivärejäni, ja tätä sävyä tuli isommalla pojalla paljon käytettyä hänen ollessaan n. 3-4vuotias. Sävyä on helppo yhdistellä mm. mustaan, tummanvihreään sekä siniseen ja valkoiseen!



Pitter Patter legginsien kuviointi tuo leikkisyyttä asuun.


Candy leggarit sopii kivasti melkein minkä tahansa tämän malliston yläosan kanssa.


Hieman hillitympiä sävyjä. Tämä sininen on kaunis!


Cottoncandy paita sekä baggyt. Housujen malli on tosi kiva ja rento!


Näihin slim baggyihin ihastuin myös ensimmäisenä! Ajattelin tyttömäisiksi, mutta aika kivasti yhdistetty pojalla tähän vihreään. Voisin käyttää meilläkin pienemmällä tälläisellä yhdistelmällä. Mitä tykkäätte? Mihin yläosaan yhdistäisit nämä pojalla?


Tämän pörröisen bomberin halusin vielä poimia nähtäville, sopii ihan loistavasti myös pojalle! :) Söpö!


Naisten mallistosta poimin pari esimerkkiä, sillä mallistosta löytyy samoja kuoseja kuin lastenmallistostakin. Kivan rento collari syksyn viileisiin päiviin!



Hieman graafisempaa tyyliä. Kengät sopii tosi hienosti hillitsemään tätä asua!

PAPUa myy mm. Lasten Taikamaa lapsille ja naisille, Punavuoren Peikko sekä Lastenpuoti Tenavalinna. Lisää jälleenmyyjiä löydät PAPUn nettisivuilta täältä (rullaa sivua alaspäin).

Tilasitko jo jotain? Mitä tykkäsit mallistosta?