perjantai 14. syyskuuta 2012

Molon polaris koko juttuja...

Unohdetaanko heti hei suosiolla ne talven 2013 Molo kids polaris 110cm suunnittelut?! Ja unohdettaisko vaikka ne 104cm kokoisenkin suunnittelut...Ja ostettaisko vaikka se polaris koossa 92cm tulevaan talveen?
Ja tajuttaisko, että kesän lapsella, pitkäjalkaisella lyhyt selkäisellä se sama puku ei mene välttämättä koko talvea. Että kevät ja syksy kuljetaan samalla ja sitten taas uutta kokoa...
Mikä siinä on niin vaikeaa?!
Kuka näitä väitti pieni kokoiseksi?
 Huoh... Taas tais mennä nämä koko hommat kuitenkin vähän huti vaikka kaveri ottikin huiman kasvuspurtin pituuden osalta.

Sovituskuvissa viime talvinen Molo Kids Polaris saddle 86cm.
Lapsi 91,5cm / 11,9kg.

16 kommenttia:

 1. Siis ette kai te tuota sentään meinaa enää käyttää? Lyhytselkäisellä on varmaan vähän eri juttu tosiaan näiden kanssa.

  Meidän pitkäselkäinen (reilu 90cm nyt) ei mitenkään enää mahtunut viime talven 86cm Pyxikseen eli myin sen jo pois. Toki on pari kiloa teidän poikaa painavampikin eli sekin vaikuttaa :D. Meille olis ainakin ihan turhaa hankkia 92 senttistäkään enää. Teillekö meinasit vai onko jo tulossa?

  Ei nuo minunkaan mielestäni mitenkään pienikokoisia ole vaan vastaavat kokoaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me tätä enää käyttöön oteta. Jotenkin hassuja nämä mittasuhteet tosiaan. Tässähän lahkeet kinnas viime kevättalvella mut nyt tavallaan kun pituutta tullut pojalle niin paino ei ole niin pysynyt perässä niin mitat taas erit. Mut ei tätä käyttöön enää viitti ottaa, mut silti haaroissa olis pari senttiä tilaa! Mä pesin tän keväällä pois jemmaan :) En raaski myydäkään. Ihan uudenveroisena säilyi :)

   Poista
 2. Oon tosi hämmentynyt! Mä kokeilin 2veelle 92-senttiselle myyntiin laittaessa viime talven 92 kokoista pyxistä ja se oli samaan tyyliin ihan just ja just vielä sopiva! Että miten toi 86 voi mahtua saman pituiselle?? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En todellakaan ymmärrä sillä mä en olis uskonut että tämä mahtuu edes väkisellä vetämällä päälle :D Ja siis ihan huumorilla aloin kokeilla. Ei tämä tosiaan enää käyttöön tule, mut siis mahtuu. Hihat on kyllä lyhyet, mut jos nyt olis talvi niin menis varapukuna vielä hätäisesti.

   Poista
 3. Oho! Voihan mitoitukset ja lasten mystinen kasvutahti jne. :) Onneksi sovitit tätä pukua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mut mä tosiaan uskoisin että se 92cm on meille tulevaan talveen parempi koko kuin 98... Saa nähdä.

   Poista
 4. Meiltä tulee myyntiin musta Polaris koossa 92, uudenveroinen puku :) Vai ehditkö jo hankkia jostain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä ehtinyt. Paljollako myisit? Minkä pituisella se teillä oli?

   Poista
 5. Näissä menee varmasti ekana nuo hihat lyhyiksi, niinkuin minusta tuo 86cm hihat on ainakin lyhyet. On kyllä tosi vaikeaa toi oikean koon miettiminen.

  Meidän 2,5v:lle otin tosiaan koon 104cm, se roikkuu pepusta, mutta ei liikaa. Siinä on hieman lahkeissa mittaa, mutta ei niin paljon että taitekohta laahaisi maata. Hihat saavatkin olla hieman pitkä. Tarkoitus on meillä, että haalari menee koko talven.

  -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä 86cm on jo hihat lyhyet ja muutenkin on niin nippanappa että en tätä kyllä käyttöön ota. Jos tosiaan nyt olis talvi jo niin hätätapauksessa menis jos ei muuta olis niin ihan just pienen hetken.

   Mä mietin tosiaan kun tolla lyhyt selkäisellä roikkuu siinä 98cm puvussa se haara niin alhaalla et onko vaikee sit olla :( Hihat on kans tosi reilut mut niin ne meillä on aina. Reimatecin vk-takissa 86cm hihat on myös tosi reilut vielä.

   Poista
 6. Mulla 5/2010 tytöllä oli viime talven 86cm polaris, täksi talveksi on 98, neiti on hoikka (alle 11 kiloa) ja varmaan about 90 cm pitkä, yllättäen se 98 ei olekaan ihan niin jätti kuin ajattelin. Voin laittaa sulle sovituskuvan mailiin jos haluat, mä kans mietin et ei varmasti 92 menis koko talvea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on toi 98cm tuolla kaapissa. Siitä on sovituskuvia heinäkuun postauksessa :) Mä ajattelin et se olis hyvä mut tänään taas mun äidin kanssa sovitettiin toi 86 ja 98 haalari pojalle ja äitikin oli sitä mieltä et se 98cm on liian iso kun haarat roikkuu melkein polvissa et se kuluu sit turhan äkkiä :( Tolla on niin onnettoman lyhyt selkä, et varmaan se tekee :(

   Poista
 7. Näiden kuvien perusteella uskoisin, että Teille oikea koko on 92 cm. Jos haalari on lapselle liian iso, niin silloin se kuluu tosiaan vääristä paikoista, tuntuu lapsesta epämiellyttävältä ja on hankala touhuta.

  Mitä tulee näihin "ihmeellisiin" kokoihin, niin kokeilin meidän hoikalle 124 cm pitkälle tytölle T2H 104 cm baggie north suittia, joka oli muutama talvi sitten käytössä, niin jos olis ihan akuutti hetki, niin sillä voisi vielä ulkoilla. Se ei myöskään kinnannut mistään, lähinnä hiha oli liian lyhyt. Hänelle on Ticketin ja Minymon haalareista 116 cm oikea koko tälle talvea. Racoonista 128 cm ja Molo 122 cm. Molosta voisi ottaa myös 128 cm, mutta 122 cm istuu kauniimmin.

  Lapsen mittasuhteet ja rakenne vaikuttaa aina siihen, mikä on sopiva koko. Eivät ole ihan niin yksiselitteisiä ja yksinkertaisia asioita ;D - aina.

  Tytöllä otettiin viime tammikuun lopussa käyttöön 122 cm punainen polaris, jolloin pituutta oli n. 114-116 cm. Tämä samainen polaris menee tämänkin talven ainakin tuonne helmikuun loppuun, vaikka tytöllä on nyt mittaa 124 cm. Näin talvella lapset kasvavat yleensä vähemmän ja kun tulee kevät ja kesä, niin silloin sitä pituutta tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä :) Kyllä mäkin olen kovin nyt kallistunut siihen 92cm kokoon. Nämä koko jutut on tosi vaikeita ja edes saman perheen lapsille samassa pituudessa ei välttämättä saman kokoiset puvut mahdu. Just kun ajattelin omalle kohdalle niin olis tosi inhottava käyttää esim. toppahousuja joissa haarat roikkuu polvissa meinaa mulla on töissä housut jossa lahkeet liian lyhyet ja yläosa liian iso ja näytänkin aika koomiselta :D

   Vielä kun raaskis vaan ton puvun hommata. Settejä on 3kpl talveen mut taas niin huti että sitten vasta seuraavaan talveen :(
   Turvaistuimeenkin on tosi inhottava lasta laittaa jos puku on liian iso.

   Poista
 8. Kummia nämä kokoasiat. Meillä talvella kolme täyttävälle n. 93 cm pitkälle 104 cm Polaris, joka ei ole ollenkaan liian reilu täksi talveksi. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin :) Mittasuhteet lapsilla on niin erilaisia :) Meillä tolla on pitkät jalat, lyhyt selkä ja sit kun vielä tosi hoikka :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)